Annonce 1

Regeringen: Ny energikommission skal gøre grøn omstilling billigere

Annonce 15

NY REGERING: En ny og bredt sammensat energikommission skal fra efteråret arbejde med en mere markedsbaseret grøn omstilling. Dansk Energi støtter ideen, mens Dansk Fjernvarme har svært ved at se behovet.

Den nye energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) vil nedsætte en bred energikommission allerede til efteråret. Det fremgår af Dansk Energis Nyhedsbrev.

»Jeg har en forestilling om, at også aktørerne på området, folk med energiteknologisk viden, og folk med økonomiske briller skal deltage – det skal være en bred kommission, hvor alle de forskellige interesser er med,« siger Lars Christian Lilleholt til Fagpressebureauet ifølge nyhedsbrevet.

Læs artikel her

 

Annonce 16