Annonce 1

Fjerner snavs på solceller

Annonce 15

Med den efterfølgende Nano behandling kan udbyttet af solcelleanlægget forøges. Produktet “Photokat” bruger titandioxid som aktive ingrediens for at reducere tabene. Belægningen er holdbare, fordi den kemisk bindinger sig til glasset og er ikke underlagt naturlig slitage.

Virksomheden “Nanoproofed” fra Susel i Nordtyskland har udviklet et nyt produkt til behandling af solcellemoduler. Det anvendes på panelerne og kan derved øge udbytte.  Indledende feltforsøg rapporteret om et ekstra udbytte på 7,5 procent i gennemsnit, og på toppen 12,5 procent. De første erfaringer og certifikater er til rådighed i juli-udgaven af tidsskriftet Photovoltaik, som vil blive udgivet den 9 juli 2015.
Nanoproofed® giver 15-års garanti.

Læs artikel her

Nanoproofed
Photokat
Køb af Photokat

Annonce 16