Annonce 1

Den næste energiaftale skal knyttes til EU

Annonce 15

Fra Dansk Energi:

Politikerne skal indrette næste kapitel i dansk energipolitik med blikket stift rettet mod EU, og vi skal have færre særregler og flere fælles løsninger. Det skriver Dansk Energis administrerende direktør Lars Aagaard og branchedirektør i DI Troels Ranis, DI Energi i Jyllands-Posten forud for de to organisationers energipolitiske konference onsdag.

”Inden længe tager politikerne i Folketinget fat på diskussionen om, hvilken energipolitik Danmark skal føre mellem 2020 og 2030. Når det sker, bør de rette blikket mod EU. Fremtidens energipolitik er nemlig europæisk: Vi skal have færre nationale særregler og afgifter og flere fælles løsninger”.

Sådan skriver Dansk Energis administrerende direktør Lars Aagaard og branchedirektør i DI Troels Ranis, DI Energi i Jyllands-Posten forud for de to organisationers energipolitiske konference på onsdag.

De ser den nuværende energiaftale som unik på mange måder og et politisk fundament under den grønne omstilling, der i 2020 vil levere 80 procent af den danske el og fjernvarme fra vedvarende energi.

Læs artiklen her

Annonce 16