Annonce 1

Smart Energi Systemer

Annonce 15

Fra Energi Plan

Et af de centrale mål med Energy PLAN værktøjet er, at støtte i udformningen af ​​100% vedvarende energisystemer. Da udviklingen af ​​Energy PLAN begyndte tilbage i år 2000, er begrebet en 100% vedvarende energi-system udviklet sig betydeligt. Vi definerer den seneste koncept som Smart Energy System, der senest er baseret på udgangene af CEESA projektet.

  • En smart Energy System er defineret ved følgende centrale principper:
  • Det er en 100% vedvarende energi-system
  • Den bruger et bæredygtigt niveau af bioenergi
  • Det udnytter synergierne i energi systemet til at maksimere effektiviteten og reducere omkostningerne
  • Det er overkommelig. Med andre ord betyder det ikke øge udgifterne til energi i forhold til et fossilt brændstof baseret energisystem (nogle gange kan det reducere omkostningerne og maksimale stigninger på op til 10-15% forventes)

Der kan på original artiklen findes mange link omkring emner ovenfor

Læs artiklen her

 

Annonce 16