Annonce 1

Danskere med elvarme kan miste op til 9.000 kroner

Annonce 15

Fra Dansk Energi:

Hvis man har elvarme eller en varmepumpe, skal man med de nye regler på elmarkedet være opmærksom på, at man har registreret det rigtigt i BBR. Ellers går man glip af en lavere elvarmeafgift.

jordvarme

Har du en varmepumpe eller elvarme, kan du med fordel tjekke, om det er registreret hos BBR. Hvis det ikke er registreret, betyder nye regler på elmarkedet, du kan risikere at gå glip af den nedsatte afgift på el til varme.

– Vi opfordrer elvarmekunder til at tjekke deres registrering i BBR efter de nye regler på elmarkedet trådte i kraft den 1. april. For de kan risikere at gå glip af et beløb på mellem 3.000 til 9.000 kroner årligt i nedsat elvarmeafgift, siger Filip Marott Sundram, afdelingschef i Dansk Energi.

Læs artiklen her

Annonce 16