Annonce 1

Energy Observer er det første catamaran der de næste 6 år vil sejler jorden rundt.

Annonce 15

Energy observatør er en odyssé Catamaran der vil jorden rundt på for, at søge innovative løsninger for miljøet. Turen jorden rundt vil tage 6 år vil sejle med stop i 50 lande og have 101 stop på turen. de vil gå i land for at møde mennesker, der udformer morgendagens fremtid, og vil bevise at en renere verden er muligt.

© copyright photo library Energy Observer

Energy Observer drives af hydrogen som laves fra 2 vertikalvindmøller på 1KW og 130 m² solcelleanlæg på 21 KW. Den driver frem af 2 elektriske motorer med meget høj effektivitet motor (97%) med hydrauliske vendbare generatorer på hver 41 KW ved 3000 rpm i fremdrift og 2 x 2, 5 KW i hydrogeneration mode.

Deres fremtids vision består i at deres energi til sejlasen kommer fra bæredygtig Energi og uden at den vil beskadige naturen. Det er den vision, de ønsker at dele med alle på deres innovative projekt rejse.

For at gøre dette, tager holdet både en menneskelig og teknologisk udfordring op ved at anvende denne form for bæredygtig energi.

Det er det første selvforsynende energi fartøj med nul drivhusgasser eller fine partikel emissioner, der er drevet af hydrogen og vedvarende energikilder, tak være dens energi sammensætningen.

Kilde

Annonce 16