Annonce 1

Effektiviseringer i vandsektoren sparer danskerne for 298 millioner

Annonce 15

Fra Energi Supply

Hvert år fastsætter forsyningssekretariatet de økonomiske rammer for landets største vandselskaber. Her stilles der krav om effektivisering af vandselskaberne, som skal kompensere for vandselskabernes naturlige monopol ved at skabe en konkurrencelignende situation.

Effektiviseringskravet for 2018 betyder, at danskerne næste år skal betale 298 millioner kroner mindre for deres vand. Sammen med effekten af tidligere års krav løber det op i 1,6 milliarder kroner årlige besparelser fra næste år og frem.

– Danske borgere og virksomheder sparer rigtigt mange penge, når vi stiller krav til vandselskaberne om, at de skal effektivisere deres drift og investeringer, siger Erhvervsminister Brian Mikkelsen.

Læs mere her

Annonce 16