Annonce 1

Verdens første Panda Solcelleanlæg er officielt forbundet til elnettet

Annonce 15

Fra Panda Green Energy Group Limited

(Datong Kina, 29 juni 2017)
Kinas førende leverandør af økoudviklingens løsninger, Panda Green Energy Group Limited er glade for, at kunne meddele, at verdens første Panda Power Plant i Datong Shanxi blev officielt tilsluttet nettet og er i øjeblikket i en testfasen.

Datong Panda Power Plant har en installations kapacitet på 100MW, hvoraf den første fase 50MW projektet med succes er forbundet til nettet. Panda Green Energy foreslog formelt at konstruere Panda Power Plant i maj 2016, og underskrev en samarbejdsaftale med de Forenede Nationers udviklings program den 1. I samme år den 20. november blev Datong Panda Power Plant officielt lanceret. Maj i år på The Belt and Road forum for internationalt samarbejde i Beijing blev Panda Power Plant-projektet formelt indarbejdet i handlingsplanen om en fælles indsats for “bælte og vej”, som blev underskrevet af den kinesiske regering og Det Forenede Nationer, bliver de vigtige landings projekter i Kina “bælte og vej” initiativet.

Datong Panda Power Plant er udgangspunktet for Panda Green Energys globale layout på Panda Power Plant, som er af stor betydning for den globale grøn energi ansøgning, grøn koncept kommunikation og energi Transformation. En 100MW Panda kraftværk kan give 3.200.000.000 kWh grøn elektricitet i 25 år, svarende til at spare 1.056.000 tons kul, eller reducere 2.740.000 tons kuldioxidemissioner. I de næste fem år vil Panda Green Energy udføre “Panda 100 program”, bygge Panda kraftværker langs “bælte og vej” lande og områder, og bringe i integrerede vedvarende energi løsninger.

 

Annonce 16