Annonce 1

Energiminister: Grøn omstilling kommer i etaper

Annonce 15

Fra EnergiWatch:

Inden 2024 skal partierne bag en energiaftale aftale de sidste tiltag, der sikrer, at Danmark når energimål.

Fra grønne organisationer og flere røde partier lyder kritikken af regeringens energiudspil, at det ikke slår til. Især hvis Danmark skal nå målet om, at halvdelen af energiforbruget i 2030 skal stamme fra vedvarende energi, som regeringen lægger op til. Men den kritik afviser energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V).”Med det her udspil når vi, at mindst 50 procent af det samlede energibehov er baseret på vedvarende energi,” siger han. “Vi tager det i to etaper lidt ligesom et cykelløb. Den første etape, der skal vi hen over et stort bjerg, og vi skal nå de første fire procent.”

Læs resten af artiklen her

Annonce 16