Annonce 1

Kenergy efterlyser – solcelleejere med sammenbyggede batterianlæg er det dig?

Annonce 15

I forbindelse med et energiforskningsprojekt SAFEBESS omhandlende sikre batteriinstallationer, søger Kenergy 2 -3 husstande som har investeret i batterianlæg i sammenhæng med solceller. Her vil vi gerne tilbyde at lave en inspektion og objektiv vurdering af hvordan installationerne er lavet rent sikkerhedsmæssigt.

Inspektionen er uden beregning for husejeren.

Da vi allerede har lavet inspektion af flere sammenbyggede anlæg, altså anlæg bestående af inverter og batteri fra samme producent, søger vi nu husejere som har investeret i anlæg hvor inverter og batteripakke er fra forskellige producenter.

I sammenbyggede anlæg er det installatøren som har ansvar for sikkerheden omkring ledningsføring, beskyttelse og placering af batterier, samt sammenbygning af batterier.

Vi søger primært installationer udført i Midt og Vestjylland. Hvis der hos jer er medlemmer der er interesseret i at stille deres anlæg, samt en time af deres tid til rådighed, hører vi meget gerne fra dem.

Giv gerne en kort beskrivelse af anlægget og medsend også gerne et billede af batteriinstallationen, samt hvor i landet anlægget er placeret.

Målet med projektet er at lave en vejledning for sikker installation af batterier.
Se mere om projektet på: https://www.energiforskning.dk/da/project/safebess

Kenn H. B. Frederiksen
Kenergy Aps.
Tobaksgaarden 3
8700 Horsens
Tlf: +45 20869633
E-mail: kf@kenergy.dk
Web: www.kenergy.dk

Solceller – Energirådgivning – Udvikling

Annonce 16