Annonce 1

Solceller frikendt som brandårsag på Ahlmann-Skolen

Brand på Ahlmann-Skolen udviklede sig dramatisk.Foto: Henry Schmoldt. Foto: Henry SchmoldtBrand på Ahlmann-Skolen udviklede sig dramatisk.Foto: Henry Schmoldt. Foto: Henry Schmoldt

Annonce 15

Fra JydskeVestkysten

Længe var solceller mistænkt for at være årsag til den store ildebrand på Ahlmann-Skolen lørdag 26. maj, men solcellerne var ikke årsag til branden. Det slår Syd & Sønderjyllands Politi fast efter de brandtekniske undersøgelser er afsluttet.

Det var elektriske installationer under taget på den fløj af Ahlmann-Skolen, der brændte lørdag 26. maj tidligt om morgenen. Men det var ikke solcellerne på taget, som Syd- & Sønderjyllands Politi ellers tidligt rettede mistanken mod. Det står klart efter, at politiets brandtekniske eksperter har afsluttet de tekniske undersøgelser af brandstedet.

Læs resten af artiklen her

Annonce 16