Annonce 1

Solaredge kommer med Batteri løsning sammen med Tesla

Annonce 15

Vi har fået oplyst, at Solaredge dette års Intersolar Europe, vil  præsentere sin nye StorEdge løsninger og udvidede  de kommercielle tilbud.

StorEdge

StorEdge ™ er en DC kombineret PV batteri løsning, ved hjælp af en enkelt inverter for både PV og opbevaring applikationer. De opbevaringsløsninger muliggør stigende selv-forbrug til energi uafhængighed og til valgfri power backup. Intersolar SolarEdge vil vise den StorEdge løsning integreret med Teslas hjem batteri, Powerwall.

SolarEdge er også ved at indføre sin udvidede kommerciel løsning, som består af tre invertere25kW, 27.6kW og 33.3kW. Disse invertere kan bruges i kommercielle installationer, at minimere antallet af krævede invertere og forbedre systemet RoI.

Solaredge
Intersolar Europe

 

Annonce 16