Annonce 1

Grønne besparelser er for kortsigtede, siger Connie Hedegaard

Annonce 15

Fra politikken

Kritikken er haglet ned over regeringens bebudede finanslovsbesparelser på energi, miljø, forskning og innovation. Nu slutter også tidligere klimakommissær Connie Hedegaard og regeringens klimavismand, Peter Birch Sørensen, sig til kritikerkoret.

»Jeg synes, det er en gal prioritering«, siger Connie Hedegaard.

Hun er i dag formand for klimatænketanken Concito og formand for den internationale miljøfond KR Foundation. Og så er hun rådgiver i grøn omstilling for den borgerlige norske regering og oplever, at det vækker undren i udlandet, at Danmark netop nu skærer ned på det grønne område. I andre lande skruer man nemlig op for ambitionerne – ikke mindst i forventning om en stor aftale ved klimatopmødet i Paris, der begynder om tre uger.

Læs artiklen her

Annonce 16