Annonce 1

Solcelleejere risikerer regning uden ansøgning inden nytår

Annonce 15

Fra Dansk Energi

Solcelleejere skal være opmærksomme på at ansøge om nettoafregning inden nytår. Ellers kan de risikere en stor regning, fordi de mister retten til nettoafregning, og derfor ifølge lovgivning skal have endnu en måler for at kunne opgøre forbrug korrekt.

Mange solcelleleverandører har lovet at sørge for det hele i forbindelse med installering af solcelle-anlægget, og derfor har mange solcelleejere ikke har søgt om nettoafregning hos Energinet.dk.

Men en ny bekendtgørelse fra Energistyrelsen, betyder, at alle solcelleejere inden den 31.12.2015 skal søge om nettoafregning. Det betyder, at solcelleejere kan risikere en regning for ny måler og tabt mulighed for nettoafregning, hvis de ikke har ansøgt om nettoafregning inden nytår.

Læs artiklen her

Har talt med Energinet d. 17 december 2016

Som jeg læser det er der solcelleejere, hvor leverandøre ikke har tilmeldt dem nettoafregingsordningen og derfor skal solcelleejerene sikre sig dette er tilfældet.
Der skulle være sendt brev fra energinet til berørte solcelleejere
Hvis solcelleejerne er i tvivl kan der ring til Energinets support på Tlf.: 70 21 50 74 (8 – 15.35) og sikre sig de er tilmeldt.
Hvis du ikke er tildmeldt kan det gøres her:
http://www.energinet.dk/DA/El/Solceller/Har-du-solceller/Sider/Anmod-om-nettoafregning.aspx

Annonce 16