Annonce 1

Ikea vil være førende forhandler af solenergi til hjemmet

Annonce 15

Fra CSR.dk

Møbelgiganten Ikea har annonceret, at virksomheden vil gå efter at blive verdens førende forhandler af solenergi til boliger.

Svenske Ikea er nok mest kendt for sine lavprismøbler. Men møbelgiganten har større ambitioner end blot at sælge Billy-reoler og andet interiør med svenske stednavne til sine kunder. Ikea vil nemlig være verdens førende forhandler af solenergi til boliger. Det har møbelkæden netop annonceret, skriver Retail Gazette.

“Ikeas ambition er at hjælpe og inspirere sine kunder til at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme, og bolig-solenergi-programmet er et skridt på vejen til at nå denne ambition”, siger Håkan Nordkvist, der er chef for bæredygtig innovation hos Ikea, til Retail Gazette.

Ikea har planer om at udrulle sin solenergi til ni lande i 2016/2017, herunder Holland, Schweiz og Storbritannien.

Læs artiklen her

Annonce 16