Annonce 1

Vi er nu rundet 100 aktive medlemmer i Danske Solcelleejere “Samlet er vi stærkest”

Annonce 15

Fra Foreningen af Danske Solcelleejere

Vi siger i dag velkommen til medlems nr. 197, som i år blev vores aktive medlems nr. 100 i 2016. Vi takker for de mange tilmeldinger, som der har været de seneste måneder.

Vi vil fortsætte vores bestræbe på, at kæmpe for en tilbage trækning af tarifferne.

Vi har fortsat mere at tilføje i vores sager, det er ikke de sidste informationer vi ligger inde med i forbindelsen med tariffiring af mindre VE producenter (solcelleejere).

Vi har i den forbindelse med vores arbejde for solcelleejerene, fundet problemer med de almindelige danske forbrugere rettigheder inden for elsektoren.

Vi håber derfor at der er interesse for at støtte op om Foreningen af Danske Solcelleejere. Vi har i de seneste 2 år arbejdet intenst på at sikre de mindre ve-producenters rettigheder.

Der er i dag mindre medlemmer i Danske Solcelleejere, end der er solcelleejere i Danmark, så der er plads til forbedringer i medlemstallet.

Så støt op om Foreningen med et MEDLEMSKAB, så vi kan vise at “VI STÅR SAMMEN”. Foreningen kan på den måde også i fremtiden være med til at varetage solcelleejerenes fælles problemer i forhold til myndigheder, elselskaber og producenter m.v.
http://5860a8bbde3b66270564ca6946723a65b255db29.web27.temporaryurl.org/bliv-medlem/

Med venlig hilsen
Michael Hvitfeldt
Formand

Annonce 16