Annonce 1

Den Digitale udvikling! til hurtigere, billigere og nemmere angivelse af solcelleregnskabet til Skat.

Annonce 15

Med et team, der brænder for at gøre regnskabsførelse og indberetning til SKAT hurtigere, lettere, billigere og mere tilgængeligt, har Digital Revisor udviklet en selvbetjeningsløsning til solcelleejere, der kan bruges fra enhver platform.

Det er ikke en hemmelighed, at de varslede ændringer i afgifter over længere tid har skabt uro for solcelleejere. Det har ført en masse ærgrelser og uklarheder med sig, og mange solcelleejere står med spørgsmål som “Hvad gør jeg nu med mit Excel-ark?”, “Påvirker ændringerne min ordning?” og “kan jeg trække de nye omkostninger fra i SKAT?”

Digital Revisor har sat sig for at hjælpe, og som noget helt nyt udbyder virksomheden nu en selvbetjeningsløsning til dig som solcelleejer. Med Digital Revisors online platform til solcelleejere får du hjælp til opgørelse af tal til din selvangivelse samt hjælp med indrapporteringen på SKAT´s hjemmeside. Alt det juridiske er pakket ind i 5 enkle trin, som guider dig uanset hvilken ordning, du er på, og som altid vil være ajourført.

“Regnskabsloven er generelt for kompleks, og derfor har  vi skabt et system, der bygger en bro til lovgivningen. Det giver solcelleejere et værktøj til at klare det hele selv. Det gør ikke bare arbejdet nemmere og hurtigere, men også betydeligt billigere.” Siger Niels Dahl, direktør og stifter af Digital Revisor.

Du kan se mere på Digital Revisors hjemmeside www.digitalrevisor.nu/solceller, hvor du også kan købe produktet bliver sat op som en abonnementsservice med betaling en gang om året. Abonnementet koster 25 kr. /md. med en mindstepris på 300 kr. om året inkl. moms.

For at sprede ekstra par ekstra solskinsstråler på vores medlemmer, har forening af Dansk Solcelleejere forhandlet sig frem til en årlig rabat på 15%, for foreningens medlemmerne hos Digital Revisor.

Annonce 16