Annonce 1

Solceller er bedst på facaden med rette teknologi og montage udstyr.

Annonce 15

Solceller skal ikke altid monteres på taget, de gør sig mindst lige så godt på væggen og specielt hvis de er af rette teknologi til væg montage, her er CIGS langt det bedste og med den lave sol giver de godt udbytte selv om vinteren.

den lave sol giver de godt udbytte selv om vinteren.

Følg med LIVE fra et facade anlæg med 1300 Solibro CIGS paneler i Norge, lige ved siden af Gardermoen lufthavn.

Se en lille dronefilm fra anlægget her:

Anlægget er monteret med i-lægger skinne system fra BayWare. Der er monteret på Kingspan facade elementer hvilket lykkedes gennem et fantastisk godt samarbejde med ingeniørfirmaet Drias A/S fra Tørring i Danmark som gjorde det umulige muligt.

Invertere er fra Fronius og monteret med det fulde overvågningsanlæg på alle 21 invertere. Der er indstrålingsmålere på Øst væggen, Syd væggen, Vest væggen samlet 800 Solibro CIGS paneler. Indstrålingsmåler er der også på de 500 stk. 38 graders vinklede fritstående paneler der er placeret på bygningens garagetag som reference anlæg til væg montagen. Foruden ved dette overvåges ligeledes modul temperaturen i forhold til område temperaturen.

Sikkerheden for brandfolk i forbindelse med en eventuel brand i bygningen er varetaget ved montagen af Santon`s automatiske brand switch på alle DC kabler fra panelerne. DC switch`en er placerer så tæt på panelerne som muligt for at kunne afbryde de kabler der går ind i bygningen. Dermed reduceres muligheden for at brandfolk ved et uheld kommer til at sprøjte vand på “levende” DC kabler og dermed komme til skade. Santon switch er automatisk, hvilket vil sige at styre strømmen er 220V AC. Styrestrømmen holder switchen aktiv ind til AC strømmen forsvinder, enten ved at aktivere brand knappen på ydersiden af bygningen eller hvis bygningens strømforsyning slåes fra ved HPFI eller som resultat af at brandvæsnet slukker for strømmen i gade skabet.

Som en fantastisk feature er bygningen udstyret med et konferencerum hvor der er plads til 50-70 personer og fuldt AV udstyr. Dette muliggør at vi kan afholde kurser hvis der er ønske om dette, her lige ved siden af Gardermoen lufthavn.

Vores kunde på projektet har været Akershus Utleie : http://www.utleiesenteret.no Samarbejdet har været helt utroligt med Akershus Utleie som med daglig leder Alfred Bakken har vist sig som yderst villig til at gå mod større og større grad af vedvarende energi i virksomheden. Det viser sig i at bygningen er varmet op at et svært stort flis fyr. Hele projektet har været støttet af den norske innovationsfond Enova og er et fyrtårn for solcelle udbygning i norden, da det beviser at solceller også kan producere strøm om vinteren, blot det er rette teknologi og placeret på facaden.

OM Green Energy Scandinavia :

Besøg deres YouTube kanal og se meget mere:

Green Energy Scandinavia er en virksomhed, som består af en Norsk moderkoncern Green Energy A/S og datterselskaber i de øvrige skandinaviske lande. Det primære datterselskab er placeret i Danmark.

Ud over deres egne produkter, er virksomheden partner for Hanergy CIGS teknologi, med mærkerne MiaSole, GlobalSolar, Solibro og AltaDevice i hele Skandinavien og Nord Atlanten.

Green Energy Scandinavia er Skandinavisk og Nord Atlantisk partner for PowerOak batterisystemer, iKube offgrid systemer og Santon Brandswitch løsninger.

Skriv til kontakt@ge-scan.com for mere information

Besøg vores hjemmeside

Annonce 16